Open Ma - Vr 10:00-18:00
E-mail info@seoresult.nl Telefoon 073-7523310

E-mail Marketing

Email Nieuwsbrief marketing is een groeiende populaire strategie voor succesvolle Internetmarketingcampagnes. Email Nieuwsbrieven zijn de beste manier waarop bedrijven hun creativiteit kunnen tonen en voor altijd in contact kunnen blijven met hun trouwe klanten.We ontwerpen en bouwen E-mailsjablonen voor verschillende gelegenheden die klanten kunnen gebruiken.

seoresult e-mail marketing zoekmachine optimalisatie hoger in google internet marketing den bosch oss schaijk rosmalen empel vlijmen vught tilburg zaltbommel boxtel eindhoven waalwijk

E-mail Marketing werkt voor elk bedrijf

Laat ons u helpen bij het maken van uw e-mailmarketing: van test, ontwerp tot copywriting zullen we met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw bericht resoneert en vooral, conversie creëert.

 

Het creëren van een effectieve e-mailmarketingstrategie omvat de volgende stappen:

  1. Je lezers definiëren
  2. Bepaal je doel
  3. Je doelen schetsen
  4. Bepaal je frequentie
  5. Een tijdlijn maken

Zodra u het bovenstaande hebt gedaan, is het proces nog maar net begonnen. Het is dan een kwestie van testen, meten, herzien.

De B2B-wereld zegt: e-mail is h-o-t.

Organisaties, zowel grote als kleine, kunnen profiteren van een solide, slimme en empirisch gestuurde e-mailmarketingstrategie. We beheren al meerdere e-mailmarketingprogramma’s en -platforms.

Laat onze ervaring u tijd en geld besparen en de prestaties aanzienlijk verbeteren.